Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μανιφεστο



• Ειναι πολυ συνηθισμενο θα μου πειτε, αλλα πολυ εκνευριστικο να καθοριζεται το ποιος εισαι απο το επαγγελμα σου. Αν μαλιστα εισαι στην παρουσα φαση, στην cool κατασταση της αναζητησης εργασιας, ο κοσμος σε κοιταει με συμπονια...Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα το παν ειναι να ξερεις να πουλας τον εαυτο σου γιατι οτι δηλωσεις εισαι!
• (Συνεχεια της προηγουμενης παραγραφου)Στο ταμειο του φεστιβαλ Αθηνων αν επιδειξεις την καρτα ανεργιας μπορεις να παρακολουθησεις δωρεαν. Λες και τωρα ξαφνικα θα γινεις κουλτουριαρης που θα επρεπε τα εισιτηρια να ειναι ετσι κι αλλιως μειωμενα..
• Συμβαινει πολυ συχνα και σε πολυ κοσμο να παθαινει ψυξη απο τα air-condition (γι' αυτο και ψηφιζω δαγκωτο ανεμιστηρα αλλα σε καποια αποσταση) και να ταλαιπωρειται καποιες μερες... αλλα μπορει να’ χεις και τα τυχερα σου και να σου κανουν μασαζ κι ερχεσαι στα ισα σου, οποτε κομπλε!
• Ειναι απιστευτα τσιριχτη, βραχνη και υστερικη ταυτοχρονα –δεν ξερω αυτο πως γινεται μη με ρωτατε- η φωνη της απεναντι και πολλες φορες μου ερχεται να της πω «ferme ta bouche» ως γαλλομαθουσα που ειμαι αλλα αν μου πει κι εκεινη οτι δεν μπορει να με ακουει να τραγουδαω???(αντε να της πω οτι ειμαι και μελος χορωδιας, σοπρανο β’!)
• Γιατι εχουν παθει ολη αυτη την υστερια τα καναλια με τους γαμους των celebrities? Που ειναι πραγματικα γαμοι για τα πανηγυρια...πιο εκκωφαντικη ξεφτιλα δεν υπαρχει.
• Αγαπητοι μου αναγνωστες θελω περισσοτερη συμμετοχη στο blog αλλιως υποχρεωτικα θα το σταματησω και το πανελληνιο θα χασει μια ελπιδοφορα συγγραφεα??!καλο?

2 σχόλια:

Aleks είπε...

- Πλέον (και μιλάω για τη δικιά μας γενιά) εκτός του ότι δηλώσεις είσαι, θα πρέπει να μπορείς στηρίξεις αυτό που δηλώνεις.
- Την τελευταία δεκαετία (+) έχει παρατηρηθεί μια έξαρση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις, ομιλίες κ.α.) κάτι που πολύ το εκμεταλλεύτηκαν θυσαυρίζοντας. Σε αρκετές περιπτώσεις παρουσιάζονται νέοι καλλιτέχνες με εισιτήριο το οποίο αγγίζει αυτό των καταξιωμένων. (βλ. Monica στο θέατρο βράχων 2009 με εισιτηρίο 25€)
- Και με τα δυο δροσιστικά μέσα μπορείς να πάθεις την ψύξη σου. Φυσικά όπως είπες αν είσαι τυχερός και σου κάνουν μασαζ (με την προυπόθεση ότι ξέρουν) τότε όλα κομπλέ.
- Για τη "συμπαθεστάτη" γειτόνισσα πιάσε μια "ψιλή" να στρώσει η κατάσταση!!!
- Celebrity-ies! Συνυφασμένο με το Star system το οποίο από μηδενικό σε κάνει νουμέρο και ικανοποιεί τη ματαιοδοξία σου. Το χρησιμοποιείς όταν είσα ανίκανος να "πλασάρεις" τον εαυτό σου. Βλέπε παράγραφο 1.
- Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τους λόγους που δημιούργησες το blog.

Unknown είπε...

Μ'αρεσουν τα σχολια σου Αλεξ, παντα ευστοχα!!...