Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Sex & city part II


Η αγαπημενη γυναικοπαρεα ειναι ξανα μαζι μας απο χτες στις αιθουσες μετα απο 2 χρονια απο την προηγουμενη ταινια οπου επιτελους η Καρυ υστερα απο 10 χρονια παντρευεται τον λατρεμενο της Μr. Βig.
Ετσι λοιπον εσπευσα κι εγω μαζι με φιλες για να δουμε τη ταινια. Και μου εκανε εντυπωση το εξης οτι οι περισσοτερες κοπελες ειχαν καλοντυθει οχι για να πανε σινεμα και μαλιστα μια εξ’αυτων φορουσε ενα κολιε που εγραφε το ονομα της α λα Καρυ! Και αλλες κοπελες που ηταν στη αιθουσα ηταν περιποιημενες.Μου ελεγαν μαλιστα καποιες φιλες οτι πηγαιναν για να δουν τα ρουχα και τα αξεσουαρ που θα φορουσαν οι πρωταγωνιστριες. Ναι, λοιπον το sex & the city ειναι μοδα!
Η ταινια ηταν ενα χορταστικο επεισοδιο που προσωπικα το πρωτο μισαωρο με κουρασε λιγο η αμηχανια του σεναριου, αλλα οταν ξεκινησαν για το ταξιδι τους στη Μεση Ανατολη αρχισε ουσιαστικα και ο χαβαλες. Δεν ειχε να προσθεσει κατι στην ιστορια η ταινια αυτη. Η Καρυ αφου παντρευτηκε τον καλο της, προσπαθει να συμβιβασει την προσωπικοτητα της που ειναι ταυτισμενη με την αιωνια single και θελει να κραταει τη φλογα στη σχεση της ζωντανη γι’αυτο και παθαινει κριση οταν ο Mr. Big της παιρνει για δωρο επετειου μια τηλεοραση για την κρεβατοκαμαρα τους. Η Σαμανθα εχει θεματα με την εμμηνοπαυση και τα αντιμετωπιζει με ελαφροτητα και πολλα βιολογικα προιοντα, η Σαρλοτ εχει δυσκολιες με τη μητροτητα και η Μιραντα αναγκαζεται να παραιτηθει γιατι της ελαχε φαλλοκρατης προισταμενος! Το θεμα της οικονομικης κρισης ισα που θιγεται μεσα απο τα λεγομενα του Mr. Big που μιλαει για πτωση του χρηματιστηριου.
Ουσιαστικα, η ταινια αυτη ειναι για να καθησυχασει το κοινο οτι τα κοριτσια ειναι καλα, και ολες τους ζουν τη ζωη που ονειρευονταν, αλλα πιστευω οτι επειδη εχει παψει εδω και καιρο το sex & the city να αφορα τις single, με μια ακομα συνεχεια θα πρεπει να μετανομαστει σε sex & the marriage!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: