Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Καλο μηνα!

Ηταν μια ωραια εκπληξη για μενα το public στο Συνταγμα. ομορφος χωρος και σε μια γωνια ηταν μια εξεδρα οπου την ημερα που πηγα παρακολουθησα και ενα live: Ζωη Τηγανουρια.
Προκειται για ταλαντουχα ακορντεονιστρια η οποια μας ταξιδεψε στην Αργεντινη με τους ρυθμους του τανγκο προκειμενου για την προωθηση του νεου της cd. Διασκευασε ομως και Τσιτσανη και το «ασε με να φυγω» της Αλεκας Κανελιδου δινοντας του αλλη πνοη!
√Μπορει το Ψυρρη να βρισκεται σε παρακμη, αλλα ο Κεραμεικος γνωριζει μεγαλη ακμη. 2 μαγαζια διπλα-διπλα, το Βelafonde και το Νixon ειναι στολιδια για την περιοχη. Στο δε Νixon υπαρχει και το «screening room», αιθουσα προβολης και οχι μονο. Εκει παρακολουθησα μια συναυλια φιλων. Το συγκροτημα λεγεται Voyage Limpid Sound και οι μουσικες του θυμιζουν τoυς Beatles στα τελη του 60: Τραγουδιστης, συνθετης, στιχουρχος και στα πληκτρα ο Σεργιος που παρουσιασε το δευτερο του cd. Μπραβο Σεργιο!
√Ειδα σε dvd πια το «up in the sky!» ταινια της pixar, με πολυ φευγατο, και ψαγμενο στορυ που χρειαζεται να το επεξεργαστεις και σε δευτερο επιπεδο. Η ιστορια αφορα εναν ηλικιωμενο που στα γεραματα αποφασιζει να πραγματοποιησει το παιδικο του ονειρο. Μαζι του στην περιπετεια αυτη, ενα πιτσιρικακι, ενα παραξενο πουλι κι ενας σκυλος.
√Διαβασα σ’ ενα φυλλαδιο την ερωτηση ενος αναγνωστη «που παει η αγαπη οταν φευγει;» και η απαντηση που του δοθηκε μου αρεσε και τη διανθιζω και με δικα μου στοιχεια. Η αγαπη λοιπον δε φευγει ποτε. Οταν πραγματικα αγαπησουμε καποιον, δεν μπορουμε να τον ξε-αγαπησουμε. Του εχουμε δωσει ενα κομματι απο εμας και δεν μπορουμε να του ζητησουμε το κομματι πισω. Ολη αυτη η αγαπη που δωσαμε, θα μας ερθει πισω με καποιον τροπο.
Και μια προταση οικονομιας: αν στα εστιατορια υπαρχουν παιδικες μεριδες, να τις προτιματε! Δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τις κανονικες. Ενα θα σας πω, μια μεριδα χαμπουργκερ με πατατες σε ενα εστιατοριο στο Κολωνακι κοστισε 12,50€ και μια παιδικη μεριδα σε ενα αλλο στο Συνταγμα κοστισε 3,50€! Και η ποσοτητα ηταν σχεδον ιδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: