Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Latest hot news for the sex & city!


Τα μαθατε τα νεα κοριτσια αλλα και αγορια; εκτος απο την πολυαναμενομενη ταινια «sex & the city part II» εiναι ηδη ετοιμο και θα εκδοθει βιβλιο με τη ζωη της Καρυ στην εφηβεια μεσα στο 2010 και θα λεγεται «ημερολογια της Καρυ»! H Καντας Μπουσνελ, η συγγραφεας που ειχε αυτη τη φοβερη ιδεα να μιλησει ανοιχτα για το πως βλεπουν οι συγχρονες νεορκεζες γυναικες το σεξ δεν εχει προφανως αρκεστει στην επιτυχια της σειρας που εγινε και ταινια αλλα θελει και συνεχεια.
Ουσιαστικα το βιβλιο απευθυνεται στις μικρες ηλικιες και αφορα τη ζωη της Καρυ που παει στο λυκειο την εποχη των 80ies.
Σε αρθρο που διαβασα στο «Εψιλον» οι φαν της σειρας στη Ελλαδα, μεταξυ των οποιων και η γραφουσα, ανερχονται σε 220.000 γυναικες και 120.000 ανδρες, -πιστευω αξιοσημειωτος αριθμός αφου προκειται για γυναικεια σειρα- . Απο τις 220.000 οι 103.000 ειμαστε γυναικες απο 25-44 χρονων και 33.000 γυναικες ειναι απο15-25.
Το δε καναλι Alpha που προβαλλει τη σειρα μεταμεσονυκτια, ενω για πολλα χρονια η ωρα προβολης της σειρας στο Alter δεν ηταν καθολου συγκεκριμενη με αποτελεσμα να μην μπουρουμε να παρακολουθησουμε τη ροη της σειρας, τα τελευταια περιπου 3 χρονια ειναι σαν να ζουμε τις νυχτες της μαρμοτας: τη μια νυχτα τελειωνει, την αλλη ξανα απο την αρχη!
Και αναρωτιεμαι ποσα ακομα επεισοδια πρεπει να δουμε για να εμπεδωσουμε τη σειρα αυτη ολες εμεις οι γυναικες; κοντευουμε να μαθουμε τις ατακες απ’εξω!
Εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι μας η ζωη τους που οπως και να ναι δεν ζουμε τοσο πλουσιοπαρουχα οπως αυτες, δεν συχναζουμε στα καλυτερα μαγαζια με τετοια συχνοτητα, ουτε φυσικα εχουμε τοσο μεγαλες ντουλαπες που να χωρουν ολα αυτα τα ρουχα και παπουτσια που φορουν οι πρωταγωνιστριες. Το σεναριο ομως ηταν και ειναι ακομα απιστευτα φρεσκο...
Δεν ξερω ποση ανταποκριση θα εχει το βιβλιο στις εφηβες, γιατι οσον αφορα π.χ. την τεχνολογια, στην εποχη των 80ies ηταν πολυ πισω τα πραγματα:καταρχας οι εφηβοι της εποχης δεν ειχαν τα i-pod για να ακουν μουσικη αλλα τις κασσετες, η για φωτογραφιες χρησιμοποιουσαν τις απλες μηχανες (οι polaroid ηταν φοβερη εξελιξη) κι οχι τις ψηφιακες που εχουμε σημερα κλπ, θελω να πω οτι δεν θα μπορουν να ταυτιστουν με τις συνηθειες τους, αλλα φανταζομαι κατι θα εχει σκεφτει για το που θα εστιασει την ιστορια η Καντας Μπουσνελ.
Προς το παρον θα αρκεστουμε στην ταινια που βγαινει στις αιθουσες στις 28 Μαιου!
Ιδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: